İYİ Parti Belediye Başkan adayı Alper Yağcı Sahipata mahallemizde ziyaretlerinde bulunarak esnafımız ve halkımız ile bir araya geldi.

Yağcı “Sıkmadığımız el dokunmadığımız yürek kalmayacak. Merkez İlçe Başkanımız İzzet Köken, İl ve Merkez ilçe Yönetim Kurulu üyelerimiz ile belediye meclis üyesi aday arkadaşlarımızın eşlik ettiği ziyarette esnaf ve hemşehrilerime teveccühlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Sen İste Afyonkarahisar”

alper yağcı

"Mahallelerimizi birer birer dolaşarak vatandaşlarımızla buluşmak, onların taleplerini dinlemek ve çözüm odaklı projelerimizi paylaşmak bizim için son derece önemli” diyen Başkan adayı Yağcı “Sahipata Mahallesi'nde yaşayan hemşehrilerimizle bir araya gelerek onların görüşlerini almak ve projelerimizi anlatmak bizim için bir fırsat. İnşallah İYİ Parti Belediyeciliğinde Sahipata mahallemiz layık olduğu hizmetleri fazlasıyla alacaktır” dedi.  

Müsavat Dervişoğlu Kimdir? İYİ Parti Genel Başkan Adayı Hakkında Merak Edilenler Müsavat Dervişoğlu Kimdir? İYİ Parti Genel Başkan Adayı Hakkında Merak Edilenler

alper yagcı ziyaret

Kaynak: FADİME ÖZKARAN