Bolvadin’in bir mahallesinde çöp konteynerlerinin yıpranmışlığı mahalle sakinlerini isyan ettirdi. Özellikle Emirdağ ve benzeri ilçelerde konteynerlerin kaldırılarak çöplerin anlık alınmasına rağmen Bolvadin Belediyesi’nin çevreye mikrop saçan konteyner uygulaması noktasında ısrarcı davranmasına anlam verilemedi.

Alışveriş kolaylaşacak! Alışveriş kolaylaşacak!

Konteyner uygulamasını da sağlıklı şekilde yürütemeyen Bolvadin Belediyesi’nin son eseri ise Aydınlar Mahallesi'nde görüntülendi. Merkeze yakın mahallelerden bir tanesi olan ve şehrin vitrini sayılabilecek lokasyonda bulunan mahallede yer alan çöp konteynerlerinin pek çok yerinden hasarlı ve delik olması hem toplum hem de insan sağlığı açısından ciddi risk taşıdığı ifade edildi.

Odak’a konuşan mahalle sakinleri konuyla ilgili olarak yerel yönetimlerin Bolvadin’le ilgilenmediklerinden şikayetçi olduklarını belirttiler. Konuyla ilgili merci olan Bolvadin Belediyesine bu sorunun defalarca söylenmesine rağmen Belediye Başkanı Fatih Kayacan ve ilgili birimin herhangi bir girişimde bulunmadıklarını ekleyen mahalle sakinleri en kısa zamanda konteynerlerin yenileriyle değiştirilmesini istediler. >> Ali Küçükkartal’ın Özel Haberi

Editör: Fadime Özkaran