TFF yönetimi, 18 Temmuz'a kadar görevinde kalacağını duyurdu TFF yönetimi, 18 Temmuz'a kadar görevinde kalacağını duyurdu

1 Aralık Cuma günü saat 20.00'de Adanaspor ile Ahlatcı Çorum FK arasında oynanacak müsabakayı hakem Alper Akarsu yönetecek. Aynı gün ve aynı saatte Kocaelispor-Ümraniyespor karşılaşmasını ise Kutluhan Bilgiç yönetecek.


2 Aralık Cumartesi gününe baktığımızda, saat 13.30'da Ankara Keçiörengücü ile Sakaryaspor maçını Fatih Tokail'in yöneteceği belirtilirken, Tuzlaspor-Teksüt Bandırmaspor karşılaşması için düdük çalacak hakem ise Burak Olcar olarak açıklandı. Saat 16.00'da Boluspor'un evinde Eyüpspor'u ağırlayacağı maç Emre Kargın idaresinde olacak. Günün son karşılaşması olan ASTOR Enerji Şanlıurfaspor-Bodrum FK mücadelesine ise hakem Oğuzhan Aksu atandı.

3 Aralık Pazar gününde üç önemli maç hakem atamaları şöyle; Saat 13.30'da Manisa FK ile Altay arasında yapılacak mücadeleyi Gürcan Hasova yönetecek. 16.00'da Erzurumspor FK ile Gençlerbirliği arasındaki oyunun hakemi İlker Yasin Avcı olurken, günün son maçında Göztepe ile Bitexen Giresunspor arasındaki karşılaşmayı Abdullah Buğra Taşkınsoy yönetecek.

Bu hafta 1. Lig'de sergileyecekleri performanslarıyla maçların kaderini etkileyecek olan hakem ekiplerine futbolseverlerin gözü kulağı çevrilmiş durumda. AA