Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel Görüşecek: Tarih belli oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel Görüşecek: Tarih belli oldu!

Berat gecesini iyi değerlendirerek Rabbimizin rızasını kazanmak için bol bol dua edilmesi gerektiğini ifade eden Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, “Mübarek Ramazan ayına yaklaştığımız ve on bir ayın sultanı için hazırlık yaptığımız bu günde günahlardan arınma ve bağışlanma anlamına gelen Berat gecesini idrak ediyoruz. Rabbimiz bizlere bu günde bir fırsat daha vermiştir. Akıp giden ve tükettiğimiz ömür sermayesinden kalan ömrümüzü geçen ömrümüzden hayırlı kılmak adına bu fırsatı iyi değerlendirmeliyiz. Dünya telaşına bir ara verip bu önemli günü tövbe ve ibadetle geçirmeliyiz” ifadelerine yer verdi.

Mesajında İsrail’in Filistinli Müslümanlara yönelik uyguladığı insanlık dışı  zulmede değinen Yurdunuseven, “Yaşadığımız coğrafyada İslam’a karşı açılan savaş ve Müslümanlara yönelik zulüm daha da artmıştır. Biz Müslümanların birlik olamamasını fırsat bilen siyonist zihniyet zulmünü daha da arttırırken en azından dualarımızla da olsa bu mübarek gecede siyonizme karşı mücadele veren Müslüman kardeşlerimizin yanında olmalıyız. Bu anlamda çoluk çocuk demeden hayvanları dahi katleden İsrail’e karşı bir tek dik duruş sergileyip tepki gösteren devletimizin bekası, milletimizin huzuru, ümmet-i Muhammed’in birlik ve beraberliği için Allah’a yalvaralım.  Bu duygu ve düşüncelerle Filistin başta olmak üzere yeryüzünde zulüm gören tüm Müslümanlara rabbim barış ve huzur ihsan eylesin. Rabbim tüm günahları bağışlanıp tertemiz huzuruna çıkmayı bizlere nasip etsin inşallah. Berat Geceniz mübarek olsun” dedi.  

Kaynak: AHMET SARLIK