AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Avukat İbrahim Yurdunuseven, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) bir dizi ziyaretçiyi ağırladı. Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman, İl Genel Meclis Üyesi Veysel Tekeli ve Afyonkarahisar 2. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürü Süreyya Osman İnanır, Afyonkarahisar'ın önemli projelerinden biri olan Yeşil OSB'nin son gelişmelerini Yurdunuseven ile paylaştılar.

Milletvekili Yurdunuseven'in ilgiyle takip ettiği ve yeşil organizasyon kavramını içeren Afyonkarahisar 2. OSB'de, projenin son aşamalarına varıldığı belirtildi. Ev sahibi konumunda olan Milletvekili Yurdunuseven, proje detaylarını gözden geçirdikten sonra, Yeşil OSB'sinin il ve ülke ekonomisine katkısının artacağını ve ihracatı destekleyeceğini vurgulayarak, hayırlı olması dileklerini ifade etti. Yurdunuseven ayrıca, 8 büyük firmanın Yeşil OSB için ön tahsis aldığını ve yapılacak olan altyapı ile doğalgaz çalışmalarının kısa sürede başlayacağını kaydetti.

İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayında Genel Başkanlık Seçimi 3. Tura Kaldı! İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayında Genel Başkanlık Seçimi 3. Tura Kaldı!

Ziyarete katılan Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman ve ilgili diğer yöneticiler ise, Yeşil OSB'nin hayata geçirilmesindeki katkılarından dolayı Milletvekili Yurdunuseven'e teşekkürlerini sundu. Projenin başarıyla ilerlemesi için yapılan istişareler ve desteklerin önemi vurgulandı.  FADİME ÖZKARAN

Editör: Fadime Özkaran