Büyük Taarruz ve Zafer Haftası’nın 104. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Afyonkarahisar’da anlamlı bir etkinlik düzenlendi. Ellerindeki Türk bayraklarıyla bir araya gelen 100 motosiklet tutkunu, Kocatepe’ye uğurlandı.
ZAFER RUHU KOCATEPE’YE TAŞINDI
Afyonkarahisar Belediyesi tarafından gerçekleştirilen etkinlikte motosiklet tutkunları, Türk bayrakları eşliğinde Kocatepe yolculuğuna çıktı. Kentin Milli Mücadele tarihindeki önemine dikkat çeken etkinlik, Zafer Haftası’nın coşkusunu yansıtan görüntülere sahne oldu.
Kocatepe’nin Ruhuyla Zaferi Yaşatıyoruz
Belediyenin mesajında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının bağımsızlık mücadelesini başlattığı bu toprakların, milletin istiklal mücadelesinde taşıdığı öneme dikkat çekildi. Afyonkarahisar Belediyesi, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının bağımsızlık mücadelesini başlattığı bu topraklarda, Zaferimizin ruhunu hep birlikte yaşatıyoruz” ifadeleriyle Zafer Haftası’nın anlam ve önemini vurguladı.




