Mustafa Kemal Atatürk'ün armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Türkiye genelindeki okullarda büyük bir coşkuyla kutlandı. Öğrencilerin gösterileri, bu özel günü renklendirdi.  

Afyon’da arama yapılan şahsın işyerinden bakın ne çıktı? Afyon’da arama yapılan şahsın işyerinden bakın ne çıktı?

C62Fa7Ab B8B6 4Ae9 95Dd 7Dfa6184E98E

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm okullarda coşku ve gurur içinde kutlandı. Okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler bu özel günü büyük bir coşkuyla kutladılar.

Atatürk İlkokulunda  1-E Sınıfı öğrencileri, Laz kızı ve Lazoğlu kostümleriyle harika gösteriler sundular. Öğrencilerin kareografi eşliğinde sergiledikleri gösteriler büyük bir beğeni topladı. Atatürk İlkokulu'nda da 23 Nisan coşkusu doruktaydı. Öğrencilerin gösterileri, okulun coşkulu atmosferini daha da artırdı.

Öğrenciler Atamıza bu bayramı çocuklara armağan ettiği için teşekkür ettiler, defterlerine bir kutlama şiiri yazdılar, şarkılar söylediler, ve tüm dünya çocuklarının da bayramını kutladılar. Öte yandan, 1-E Sınıfı Öğretmeni İhsan Akar’ın çocuklar için hazırladığı kareografi gösterisi büyük beğeni topladı. 

Kaynak: FADİME ÖZKARAN