81 Ildeki Suruculere Duyuruldu Bugunden Itibaren Tamamen Ucretsiz Olacak 640X331

ARTIK O UYGULAMA SONA ERDİ… BUNDAN SONRA HERKES ÜCRETSİZ YARARLANACAK….!

Denizli’de 14 yıllık devam eden bir uygulamanın sonuna gelindi. Araç sahiplerini sevindiren haber ise Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’ndan geldi.

81 Ildeki Suruculere Duyuruldu Bugunden Itibaren Tamamen Ucretsiz Olacak 66265

 Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, kent merkezinde 14 yıldır uygulanan ücretli cep otoparkı uygulamasını bitirdi. Artık Denizli’de cep otoparkları ücretsiz olacak.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu göreve geldiğinde yaptığı uygulamalardan biri de cep otoparklarının ücretsiz olması oldu. BELTAŞ tarafından 14 yıldır ücretli olarak işletilen cep otoparkı uygulamasının kaldırıldığını ifade eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Çavuşoğlu Denizli de 13 farklı noktada bu uygulamanın yapıldığının altını çizdi. Bundan sonra cep otoparklarının vatandaşın hizmetinde olacağını aktaran Çavuşoğlu projelerini bir bir hayata geçireceğini de belirtti.

DENİZLİ’DE DERMAN BELEDİYECİLİĞİ

Çavuşoğlu Denizli için değişimin başladığının sinyallerini vererek vatandaşların hak ettiği belediyecilik anlayışı ile çalışacaklarını belirtti. Çavuşoğlu, “Rantı değil, halkın ihtiyaçlarını ön plana alan bir anlayışla çalışmalarımızı birer birer hayata geçiriyoruz. Denizli’de derman belediyeciliği inşa ediyoruz. Tüm hemşehrilerimizle birlikte kentimizi daha güzele ve iyiye hep birlikte ulaştıracağız” ifadelerini kullandı.

Kaynak: AHMET SARLIK