Başmakçı’da halk toplantısı: Vatandaşların talepleri masaya yatırıldı
Başmakçı’da halk toplantısı: Vatandaşların talepleri masaya yatırıldı
İçeriği Görüntüle

AK Parti Genel Merkezinde, MKYK ve 81 İl Kadın Kolları Başkanlarının katılımıyla toplantı düzenlendi. AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Tuğba Işık Ercan’ın başkanlığındaki toplantıda, “Terörsüz Türkiye” başlığı ele alındı. Toplantıya Afyonkarahisar İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Kalaycı da katılım sağladı.

“TERÖRSÜZ TÜRKİYE” SUNUMU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Toplantı, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Tuğba Işık Ercan’ın başkanlığında gerçekleştirildi. MKYK üyeleri ile 81 ilin kadın kolları başkanlarının yer aldığı toplantıda, teşkilat çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu. Toplantıda Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler tarafından “Terörsüz Türkiye” konulu sunum yapıldı. Sunumda Türkiye’nin hedefleri ve bu doğrultuda yürütülen çalışmalar değerlendirildi.

keman ve kürsü görseli olabilir

AFYONKARAHİSAR TEŞKİLATI TOPLANTIDA YER ALDI

Toplantıya Afyonkarahisar İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Kalaycı da katıldı. Afyonkarahisar Kadın Kolları tarafından yapılan paylaşımda, kadınların katkısı ve teşkilat çalışmalarının önemine vurgu yapıldı. AK Parti Afyonkarahisar Kadın Kolları tarafından yapılan değerlendirmede, kadınların güçlü katkısı ve teşkilatın çalışmalarıyla “Terörsüz Türkiye” ve “Türkiye Yüzyılı” hedefleri doğrultusunda çalışmaların sürdürüleceği belirtildi.

bir veya daha fazla kişi, hastane ve yazı görseli olabilir

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ