Eskişehir’de kayıp olarak aranan iki genç, içinde oldukları otomobilin su arıtma tesisinin bulunduğu alana devrildiği ve gençlerin hayatını kaybettiği bildirildi. Çifteler ilçesinden kayıp başvurusu yapıldıktan sonra arama çalışmaları devam eden Ümit Yaşar Çetin (24) ve Bilal Kuru (22), Eskişehir'de bir su arıtma tesisine ait alanda devrili durumda bulunan 26 AHD 335 plakalı otomobilin içerisinde ölü olarak bulundular.

KAYIP OLARAK BİLDİRİLDİ

Askeri araç kaza yaptı:  11 yaralı! Askeri araç kaza yaptı:  11 yaralı!

İmişehir Mahallesi'ndeki 1. Organize Sanayi Bölgesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Bulvarı üzerindeki su arıtma tesisine devrilmiş haldeki otomobil, çevredeki vatandaşlar tarafından fark edildi. Durum hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirilirken, olay yerine sağlık, itfaiye, jandarma ve polis ekipleri hızla sevk edildi. Ekipler, yaptıkları incelemeler sonucunda yıkıma uğramış aracın içindeki iki kişinin daha önce kayıp olarak bildirilen Çetin ve Kuru olduğunu doğruladılar.

GÖZ YAŞLARINA BOĞULDULAR

Sağlık ekipleri, sürücü Çetin ve yolcu Kuru'nun olay yerinde hayatlarını kaybettiklerini belirledi. Cumhuriyet savcısının ve olay yeri inceleme ekiplerinin araştırmalarının tamamlanmasının ardından, iki gencin cenazeleri, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olay yerinde bulunan ve çocuklarının ölüm haberiyle sarsılan aileleri ise büyük üzüntü içerisinde gözyaşlarına boğuldular. F/Ö

Editör: Fadime Özkaran