Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Prof. Dr. Veysel Eroğlu Kapalı Spor Salonu'nda program düzenlendi.

Gerçekleşen programa, Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Afyonkarahisar İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Numan Yöner, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal,  Afyonkarahisar Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak, Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, protokol, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

ADI ANONS EDİLİNCE SOLAN YIKILDI

Düzenlenen programda, dereceye giren öğrencilere ödüllerini  Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Afyonkarahisar İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Numan Yöner ve Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal taktim etti. Başkan Köksal’ın öğrencilere hediye takdim etmesi için adı anons edilince salon adeta ıslık ve alkışlarla yıkıldı.

ESKİYE DAİR OYUNLAR OYNANDI

Bu yıl diğer yıllara nazaran daha coşkulu ve hareketli geçerken,  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda geçmiş yıllara göre etkinlikler dolu dolu geçti. Özellikle günümüzde akıllarda yer almayan oyunların oynanması dikkatlerden kaçmadı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan topaç, seksek ve ip atlama oyunları ilgi çekti.  

Kaymakamlar Afyon’dan yurt dışına gidiyor! Kaymakamlar Afyon’dan yurt dışına gidiyor!

Kaynak: FADİME ÖZKARAN