Başkan Karataş: “Ne Alıcı Ne Satıcı Mutlu”
Başkan Karataş: “Ne Alıcı Ne Satıcı Mutlu”
İçeriği Görüntüle

Yarışmada, Afyonkarahisar İl AFAD Müdürlüğünü temsilen katılan Arama Kurtarma Teknisyenleri Hasan Altan, Harun Kaçar ve Harita Mühendisi Orçun Değermenci, Türkiye ikinciliğini elde ederek önemli bir başarıya imza attı.

Afad Afyonkarahisar Ekibi Türkiye’de Hangi Dereceyi Yaptı,

Türkiye’nin dört bir yanından gelen AFAD ekiplerinin katıldığı yarışmada, kayıp şahısların drone ile hızlı ve etkili şekilde aranması hedeflendi. Afyonkarahisar ekibi, teknik becerilerini ve takım çalışmasını en üst seviyede sergileyerek dikkatleri üzerine çekti.

Yarışma sonunda dereceye giren ekiplere ödülleri, AFAD Başkanı Ali Hamza Pehlivan tarafından takdim edildi. Afyonkarahisar AFAD İl Müdürlüğü, başarıyla yarışan ve kenti gururlandıran çalışma arkadaşlarını kutlayarak, başarılarının devamını diledi.

Kaynak: Gamze Karabulut