Afyonkarahisar Kadın Girişimciler Kurulu, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen Ege'nin Girişimci Kadınlar Yarışması Ödül Töreni'ne katıldı. Törende, Afyonkarahisar'da faaliyet gösteren AKD Kids Afyon, Kadın İstihdamını En Çok Artıran İkinci Şirket Ödülü'nü kazandı. Ödül, TOBB Afyonkarahisar Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi Fatma Algül tarafından kabul edildi.

VALİ YİĞİTBAŞI KATILDI

Otomobil şarampole devrildi: 2 yaralı Otomobil şarampole devrildi: 2 yaralı

Afyonkarahisar Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Funda Güleç Yaman ve İcra Komitesi Üyesi Arzu Kalkan, törene katılan Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. AKD Kids Afyon'un başarısını kutlayan Yaman ve Kalkan, kurucularına ve yöneticilere başarılarının devamını diledi.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

Kadın istihdamını artırmadaki etkisiyle tanınan AKD Kids Afyon, kadınların iş yaşamına katılımını teşvik etmek ve kadın girişimciliğini desteklemek amacıyla faaliyetlerini sürdürüyor. Afyonkarahisar Kadın Girişimciler Kurulu, kadınların girişimciliğe olan ilgisini artırmak ve onların iş hayatında daha fazla yer almasını sağlamak için çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

Editör: Nurbanu Soy