Cumhuriyet Halk Partisi Erkmen Belediye Başkan adayı Şükrü Pancar, Wyndam Termal Otel’de düzenlenen iftar programında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Programa, CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Faruk Duha Erhan, Merkez İlçe Başkanı Büşra Dişçioğlu ve Erkmen Belediye Meclis Üyesi adayları katıldı.

Müsavat Dervişoğlu Kimdir? İYİ Parti Genel Başkan Adayı Hakkında Merak Edilenler Müsavat Dervişoğlu Kimdir? İYİ Parti Genel Başkan Adayı Hakkında Merak Edilenler

Boş Hamaset Yapmaktan Öteye Geçmek Gerek! (1)

‘11 BELEDİYEYİ 16 BELEDİYE YAPACAĞIZ’

Programda konuşan İl Başkanı Erhan, Türkiye ekonomisinin her geçen gün kötüye gittiğini, en mutlu bölgelerin ise şuan CHP yönetiminde olan bölgelerin olduğuna dikkat çekti. Erhan, en iyi belediyeciliğin CHP belediyesinde olduğunu ve vatandaşın bunun farkında olduğunu da vurguladı. Hafta sonu yapılacak yerel seçimlerde iddialı olduklarını belirten Erhan, Türkiye genelinde mevcut CHP ile yönetilen 11 belediyeyi 16 belediye yapacaklarını ve Afyonkarahisar’da da bu sayıyı yükselteceklerinin altını çizdi.

‘ERKMEN İKİ YAŞAMIN BİRLEŞTİĞİ BİR BELDE’

Erhan, ‘’Erkmen ne yazık ki hep aynı zihniyetle yönetilen bir beldemiz. Artık yeni biz gerekiyor. Bunu da Şükrü Pancar ile yapacağımıza eminiz. Erkmen’in kazanılacağından çok eminiz. Erkmen iki yaşamın birleştiği bir belde. Dolayısıyla bu ihtiyaçlara cevap verilebilmesi için vizyoner bir belediye başkanına ihtiyaç var ve bunu da adayımız Şükrü Pancar yapacak’’ dedi.

Kaynak: NURBANU SOY