Başkan Burcu Köksal, 9 müdürün görevine son verdi ve onların yerine yeni atamalar yapıldı. Görevden alınan isimlerin değişiklikler belediyenin resmi internet sitesinde yayımlandı.

Fen İşleri Müdürlüğü'nde, Onur Sadioğlu görevden alınarak yerine Bahadır Jurnal atanırken, İnsan Kaynakları Müdürlüğü'nde görevli Serdar Çetinkaya da görevden alındı ve yerine Mevlüt Çelik atanmıştır. İşletme Müdürlüğü'nde Bekir Bayram'ın yerine Selçuk Uluman atanırken, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü'nde Sami Çetinaktı'nın yerine vekaleten Cem Kasapoğlu görevlendirildi. Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde Nurullah Peker görevden alınarak yerine Cem Kasapoğlu atanmıştır. Kasapoğlu aynı zamanda vekaleten sürdürdüğü Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü görevine devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel Görüşecek: Tarih belli oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel Görüşecek: Tarih belli oldu!

Muhtarlık ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'nde görevli Mustafa Demirhöyük görevden alınırken, yerine Mevlüt Çelik atanmıştır. Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü'nde İhsan Kahveci'nin görevine son verilerek yerine Tuba Ciğerci atanmıştır. Veteriner İşleri Müdürlüğü'nde İsmail Atlı'nın yerine Şükrü Ertunç atanırken, Zabıta Müdürlüğü'nde ise Taner Çelik'in yerine Resul Erkmen atanmıştır.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ