Tatarlı belde sınırları içerisinde Doğanlı Yolu mevkiinde bulunan siyah çanta ve cüzdan, duyarlı vatandaş Halil Köksal tarafından fark edildi. Çantanın içerisinde 8 bin Euro döviz ile kişisel eşyaların bulunduğunu gören Köksal, bulduğu eşyaları Tatarlı Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne teslim etti.

Afyon Belediyesi duyurdu: Zaferin yıl dönümünde kim geliyor?
Afyon Belediyesi duyurdu: Zaferin yıl dönümünde kim geliyor?
İçeriği Görüntüle

8 BİN EURO SAHİBİNE ULAŞTIRILDI

Belediye zabıta ekipleri tarafından gerekli kontrollerin yapılmasının ardından bulunan para ve kişisel eşyaların Yaşar Atakaya’ya (41) ait olduğu belirlendi. Para ve eşyalar, Belediye Başkanı Musa Kayer, Zabıta Müdürlüğü personeli ve jandarma ekiplerinin katılımıyla düzenlenen teslim işlemiyle sahibi Yaşar Atakaya’ya eksiksiz şekilde teslim edildi.

HALİL KÖKSAL’A TEŞEKKÜR

Tatarlı Belediye Başkanı Musa Kayer, gösterdiği duyarlı davranış nedeniyle Halil Köksal’a teşekkür etti. Kayer, Köksal’ın sergilediği davranışın örnek vatandaşlık bilincinin güzel bir göstergesi olduğunu belirterek, şahsı ve Tatarlı halkı adına teşekkürlerini iletti.

Kaynak: CEMİLE KAYTAN