Telefon acı acı çaldı! Afyon’da yürek burkan manzara
Telefon acı acı çaldı! Afyon’da yürek burkan manzara
İçeriği Görüntüle

Afyonkarahisar’da meydana gelen silahlı saldırının ardından şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmalar çevre illere yayıldı. Saldırganın kaçarken kırmızı renkli hafif ticari bir aracı gasp ettiğinin belirlenmesi üzerine Eskişehir’deki güvenlik birimleri de harekete geçti.

A W826249 04

ESKİŞEHİR GÜZERGAHINDA GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ARTIRILDI

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, şüphelinin gasp ettiği araçla Eskişehir yönüne kaçabileceği ihtimali üzerine Eskişehir-Seyitgazi karayolunda güvenlik noktaları oluşturdu. Çok sayıda polis ekibinin görev aldığı güzergahta araç trafiği kontrollü şekilde denetlenmeye başlandı.

A W826249 03

POLİS EKİPLERİ KAPANLARLA ÖNLEM ALDI

Şüphelinin kaçışını engellemek amacıyla karayoluna araç durdurucu kapanlar yerleştirildi. Çelik yelek giyen ve uzun namlulu silahlarla görev yapan polis ekipleri, güzergahtaki kontrollerini sürdürürken şüphelinin yakalanması için bölgede geniş çaplı güvenlik tedbirleri uyguluyor.

Kaynak: İHA