Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 104. yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Köksal mesajında, millet iradesinin simgesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun yıldönümünü büyük bir mutlulukla karşıladığını belirtti. Afyonkarahisarlılar ve tüm milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten duygularla kutladığını ifade etti.

Birlik ve Beraberlik İle Geleceğe Yürüyoruz

Başkan Köksal, tarih boyunca milletimizin zor zamanlarda bile birlik ve beraberlik içinde hareket ederek ayakta kaldığını vurgulayarak, Türk milletinin karakteristik özelliklerinden bahsetti. Köksal, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun da bu birlik ve beraberlikle halk iradesinin yönetime yansımasının temel taşı olduğunu belirtti.

Türk Kültürünü böyle tanıttılar! Türk Kültürünü böyle tanıttılar!

Mesajında çocuklara seslenen Başkan Köksal, genç nesillerin ülkemizin geleceğini şekillendirecek önemli birer unsurlar olduğunu vurguladı. Çocukların yetişmiş insan gücünün milletimizin geleceği için hayati önem taşıdığını belirten Başkan, onların neşesi, enerjisi ve yaşama bağlılığının geleceğe olan inancı pekiştirdiğini ifade etti.

Başkan Köksal, Afyonkarahisar Belediyesi olarak çocuklara daha güzel ve yaşanabilir bir dünya bırakmanın önemli bir sorumlulukları olduğunu bilincinde olduklarını ve bu hedefi ortak akla değer veren bir yönetim anlayışıyla gerçekleştireceklerini söyledi.

Burcu Köksal4

Kaynak: GAMZE KOÇAK