Etkinlikler çerçevesinde, Oda Başkanı Erdal Sayar, yönetim kurulu üyeleri ve meslek mensuplarının katılımıyla Kocatepe Anıtı’na çelenk sunumu yapıldı. Düzenlenen çelenk sunma törenine Afyonkarahisar İl Defterdarı İbrahim Gündüz ile defterdarlık daire amirleri de katıldı. Katılımcılar, Muhasebe Haftası dolayısıyla meslek camiasının haftasını kutladı.

Whatsapp Image 2026 03 02 At 17.26.45 (1)

KURUM ZİYARETLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Program kapsamında Oda Başkanı Erdal Sayar ve yönetim kurulu üyeleri, Sosyal Güvenlik İl Müdürü Süleyman Çelikbaş ile İl Defterdarı İbrahim Gündüz ve beraberindeki daire amirlerini makamlarında ziyaret etti. Ziyaretlerde muhasebe mesleğinin kamu kurumlarıyla iş birliği, güncel sorunlar ve çözüm önerileri ele alındı.

Whatsapp Image 2026 03 02 At 17.26.45 (2)

Ramazan’da Gönülleri Isıtan Yardım Kampanyası
Ramazan’da Gönülleri Isıtan Yardım Kampanyası
İçeriği Görüntüle

MESLEĞİN GELİŞİMİ İÇİN KARARLILIK VURGUSU

Oda Başkanı Erdal Sayar:” Afyonkarahisar Mali Müşavirler Odası olarak, Muhasebe Haftası vesilesiyle meslek mensuplarının ülke ekonomisine sağladığı katkıyı bir kez daha vurguluyor; kamu kurumlarıyla iş birliği içerisinde mesleğin gelişimi için çalışmalarımıza kararlılıkla devam edeceğimizi kamuoyuna saygıyla duyururuz” dedi.

Whatsapp Image 2026 03 02 At 17.26.45 (3)

Kaynak: Gamze Karabulut