Afyon’da Sanatla Büyüyen Bir Nesil mi Yetişiyor?
Afyon’da Sanatla Büyüyen Bir Nesil mi Yetişiyor?
İçeriği Görüntüle

Afyonkarahisar’da, Vali Vekili Yalçın Sezgin başkanlığında, UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı gastronomi temalı 7. İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu (İTGK) Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, kentin turizm potansiyelinin artırılmasına yönelik stratejik başlıklar ele alındı.

Turizmde Stratejik Adımlar

Toplantıda, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) ile İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün faaliyet raporları sunuldu. Yerli ve yabancı turist sayısının artırılması amacıyla paydaş kurumların katkıları doğrultusunda şehrin tanıtımına yönelik yeni stratejik adımlar belirlendi.

Geniş Katılımlı Oturum

Düzenlenen oturuma İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Yusuf Altın, TGA Destinasyon Direktörü Alican Demir, Destinasyon Müdürü Elif Köseoğlu, THY Ankara Satış Müdürü Melih Torlak ve ilgili kurum temsilcileri katıldı. Katılımcılar, Afyonkarahisar’ın gastronomi başta olmak üzere kültür ve turizm alanında uluslararası görünürlüğünün artırılması için iş birliği vurgusunda bulundu.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ