Yapılan araştırmalar sonucunda, hırsızlık olaylarının arkasındaki ismin B.K. olduğu tespit edildi. B.K.'nın daha önce 9 hırsızlık suçundan kaydının olduğu belirlendi.

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı personeli tarafından yapılan fiziki takip sırasında, B.K. isimli şahıs, Uşak Devlet Karayolu üzerinde bulunan özel bir şirkete ait baz istasyonunda bulunan 2 adet inventörün kablolarını keserek yerinden çıkarmaya çalışırken suçüstü yakalandı. B.K., Jandarma personelinin bulunduğu sivil araçları fark ederek kaçmaya çalıştı ancak Balmahmut köyünde bulunan bir petrol istasyonunda Jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Kaza: Yaralılar var! Kaza: Yaralılar var!

95Ae7E52 B7D9 4C84 Aaf1 Ef0519Cc15Bf

Şüphelinin Üzerinde Çeşitli Aletler Bulundu

Adli makamlardan alınan arama kararı ile birlikte, B.K. isimli şahsın üzerinde ve aracında yapılan aramada; 1 adet bıçak, 3 adet tornavida, 1 adet faz dijital kontrol kalemi, 1 adet tel kesme makası, 1 adet ip, 4 adet izolasyon eldiveni, 1 adet alet çantası, 1 adet alyan takımı, 4 adet kablo pabucu, 1 adet metal glames, 1 adet kerpeten, 1 adet pense, 3 adet somun anahtarı, 1 adet boru anahtarı, 1 adet araç teybi ele geçirildi. Yakalanan şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak, Afyonkarahisar 1 Nolu T Tipi Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumuna teslim edildi.

39972Eab A0Be 47C3 8B78 F7680495369A

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, suç ve suçlularla mücadelesine kararlılıkla devam edeceğini duyurdu. Bu tür olayların önüne geçmek için gerekli tüm önlemlerin alındığı ve halkın huzur ve güvenliği için çalışmaların aralıksız sürdürüleceği belirtildi.

Kaynak: GAMZE KOÇAK