2024 YILININ TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI 2024 YILININ TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Etkinlik, Pelin Kurt, Aytül Doğan, Fatma Yiğit, Meral Yaman Ülker, Sevda Kuday ve Okul Müdür Yardımcısı Ayşe Uçur'un koordinatörlüğünde gerçekleşti. Ünlü Türk şairlerinin unutulmaz şiirlerini okuyan öğretmen ve öğrenciler, salonu dolduran dinleyicileri adeta büyüledi.

Program, Okul Müdürü Hakan Emren'in açılış konuşmasıyla başladı ve misafirler şiirin büyülü dünyasına davet edildi. Şiirlere, TOKİ Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri canlı müzikle eşlik ettiler. Gecede; aşk, ilahi aşk, sevgi, hüzün, ayrılık, vatan sevgisi, insan sevgisi, Filistin ve barış temaları işlendi.

Dinletiye İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hayati Duman ve Medeni Buğra, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Afyonkarahisar Hattat Ahmet Karahisari Kültür Merkezi'nde gerçekleşen bu özel dinleti, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hayati Duman’ın kapanış konuşması ve fotoğraf çekimi ile son buldu.

Bu özel gece, şiirin büyülü dünyasında unutulmaz bir yolculuğa çıkmak isteyenler için mükemmel bir fırsat sundu. Şiirlerin yüreklere nakşedildiği bu gecede, ebruli renklerle bezenmiş dostane sevgiler, izleyicilere duygu dolu anlar yaşattı.  

Kaynak: FADİME ÖZKARAN