Hürriyet, Posta, CNN Türk ve Kanal D’de iki hafta boyunca peşpeşe Afyon’u tanıtan yayınların yapılmasının ardından, Afyon’a bu hafta sonu inanılmaz bir yerli turist akını yaşandı.

Posta Gazetesi’nden Mehmet Coşkun, Deniz Bilal, Emin Turan, Hakan Çeliker, Sever Sevim, Demir Orçun Çevikoğulları, Burcu Bayraktar, Hatice Sezgün, Ebru Ören ile Murat Şaka Afyon’a gelerek Afyonla ilgili tarımdan sanayiye, turizmden kültür varlıklarına kadar, pek çok konuda yazılar yazmışlar. Bu yazılar hem Türkiye baskısında ki Posta Gazetesi’nde hem de CNN Türk ile Kanal D’de yer almıştı.

ahmet hakan

CNN Türk’ten güven İslamoğlu ve ekibi Afyon’a gelerek Afyon’da Vali Kübra Güran Yiğitbaşı, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve ATSO Başkanı Hüsnü Serteser ile röportajları yapmış, CNN Türk’te üç hafta ayrı ayrı programlarda bu konular işlenmişti.  Güven İslamoğlu geçtiğimiz haftada yine CNN Türk’te Yeşildoğa programında Ayazini ve Frig Vadisi’ndeki çalışmaları ekrana yansıtmıştı.

ahmet hakan

Hürriyet’ten de Orçun Çevikoğulları, Özer Kanat, Ali Öztürk, Emre Eser, Fulya Soybaş Işık, Ömür Kurt, Oya Armutçu, Aziz Devrim, Sefer Levent, Ömer Noyan, Doğan Aytaş Nallar, Adnan Kaya, Mete Tamer, Umur Deniz Sipahi, Emre Oral ile birlikte Ahmet Hakan da Afyon’a gelerek Afyon’u her haliyle,her yönüyle Hürriyet’te işlemişler ve bu konular CNN Türk’le Kanal D’de ayrı ayrı programlarda yayınlanmıştı.

Teşekkürler Hürriyet Makale: Teşekkürler Hürriyet

Hürriyet ve Posta Gazetesinde de yine Afyon’un önemli ilçeleri olan Emirdağ, Sandıklı ve İscehisar‘la ilgili yazılar ve tanıtımlar yayınlamıştı.

ahmet hakan

Bu tanıtımların ardından bu hafta sonu Afyon’daki tüm otellerin tamamında yüzde yüzlük bir doluluk oranına erişirdi. Cumartesi günü Afyon’un en önemli çarşılarından olan uzun çarşıda deyim yerindeyse iğne atsanız yere düşmeyecek şekilde bir kalabalık vardı.

Afyon’da yapılacak en iyi 10 şey Makale: Afyon’da yapılacak en iyi 10 şey

Tanıtımların Afyon ekonomisine büyük katkısı olduğuna dikkat çeken ilgililer, özellikle Afyon Müzesi ile ilgili yol boyu tanıtım ve yön tabelalarının da gerekli olduğunu vurguladılar.

ahmet hakan

Hangi Siyasi Partinin Belediyeleri Kasasını Dolu Bıraktı? Hangi Siyasi Partinin Belediyeleri Kasasını Dolu Bıraktı?

ODAK HABER MERKEZİ //ÖZEL HABER

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ