26. AK Parti İstişare Toplantısı Cuman günü ilimiz Güral Afyon’da başlayacak. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Genel Merkez yöneticileri, Bakanlar ve Milletvekillerinin katılacağı istişare toplantısı öncesi  ilimizde hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Gece yarılarına kadar devam eden toplantılarda genel değerlendirmelerde bulunulup hazırlıklar gözden geçiriliyor.

Toplantılar yapıldı

Belediye Meclisi Ekim ayı AK Parti grup toplantısı İl Yerel Yönetimler Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz Başkanlığında gerçekleştirilirken, aynı gün AK Partinin haftalık olağan İl Yürütme ve İl Yönetim Kurulu Toplantısı İl Başkanı Av. İbrahim Yurdunuseven başkanlığında gerçekleştirildi.  Öte yandan AK Parti İl Yerel Yönetimler Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz Başkanlığında Ekim ayı İl Genel Meclisi AK Parti Grup toplantısı da yapıldı.

Bürokraside hazırlanıyor

ODAK’ın edindiği bilgilere göre ise bürokratlarda istişare toplantısı öncesi işi sıkı tutmaya devam ediyor. İlgili kurumlar şehre gelecek olan bakanlarına ayrıntılı rapor sunmak için gece gündüz demeden çalışıyorlar. Kurum Müdürleri olası bir bakan ziyaretinde sıkıntı yaşamamak için tüm önlemlerini alıyor.

Editör: TE Bilisim