AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından yapılan kamuoyu duyurusunda, İl Başkanı Dr. Özgür Kavak adına açılan bir Facebook hesabının tespit edildiği bildirildi. Söz konusu hesabın İl Başkanı Kavak ve teşkilatla herhangi bir bağlantısının bulunmadığı belirtilerek, hesabın kapatılması için destek çağrısında bulunuldu.
SAHTE HESAP İÇİN ŞİKAYET ÇAĞRISI
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı, sahte olduğu belirtilen Facebook hesabından yapılan paylaşımların ve kullanıcılara gönderilen mesajların dikkate alınmaması gerektiğini vurguladı. Açıklamada, hesabın erişime engellenmesi ve kapatılması amacıyla vatandaşların ilgili profili şikayet etmeleri istendi.
ŞİKAYET İŞLEMİ NASIL YAPILACAK?
Duyuruda, hesabın şikayet edilmesi için Facebook profilindeki bağlantının açılması ve “Profili Şikayet Et / Sahte Hesap” adımlarının takip edilmesi gerektiği belirtildi. İl Başkanlığı, kamuoyuna ve teşkilat mensuplarına yaptığı çağrıyla sahte hesabın kapatılması sürecine destek verilmesini istedi.



