Afyonkarahisar Valiliği, Afyonkarahisar Belediyesi, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Devlet Konservatuvarı ve AKÜ Sultan Dîvânî Uygulama ve Araştırma Merkezi iş birliğiyle düzenlenen "80'ler Türk Sanat Müziği Nostalji" temalı konser, sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. Etkinlik, 1 Haziran Cumartesi günü Atatürk Kongre Merkezi'nde gerçekleşti ve sanat yönetmeni Yunus Emre Uğur'un yönetiminde sahne aldı.

Bu 5 şeyi yapanlar kilo vermek isterken alıyor! Kilo dostu 5 hata! Bu 5 şeyi yapanlar kilo vermek isterken alıyor! Kilo dostu 5 hata!

Konserin Öne Çıkan İsimleri

Üüüüü-1

Konser, müzik tarihinin en renkli dönemlerinden biri olan 80'lerin sevilen eserleriyle doluydu. Vali Vekili Harun Reşit Han, Gönül Dağı dizisinin ünlü oyuncusu Eser Eyüboğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Yıldız, Başsavcı Fatih Karabacak, AKÜ Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Dr. Mustafa Kemal Yıldız, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Emrah Kalın ve birçok sanatsever etkinliğe katıldı.

İlk bölümde “Sevemez Kimse Seni, Benim Sevdiğim Kadar" adlı eser izleyicileri büyüledi

3A185C98 3F5D 464F Bfef D0Ff127Ed3C2

Konserin ilk bölümünde, Ayten Tüp "Sevemez Kimse Seni, Benim Sevdiğim Kadar" adlı eserle izleyicileri büyüledi. Ardından, Necmettin Çoban "Kumruları Dinledim Susuverdiler", Korhan Dilşeker "Vurgun", Cansu Gündoğan "Bir Fincan Kahve Olsam", Jale Akgöl "Alışmak Sevmekten Daha Zor Geliyor" gibi eserlerle devam etti. Diğer solo performanslar arasında Mustafa Savruk "Gitme Sana Muhtacım", Babacan Durmuş "Biz Ayrılamayız", Tülin Taşkın "Üzüldüğün Şeye Bak", Yasemin Emek "Böyle Ayrılık Olmaz", Yeliz Çetinkol "Artık Sevmeyeceğim", Şule Gülşah Yağcı "Hatıram Olsun", Zeynep Yalçınkaya "Sevdâ" ve Elif Aytemur "Sakın Bir Söz Söyleme" yer aldı.

Vali Vekili Harun Reşit Han’da eşlik etti

981B2Ac8 48F2 4D6E 83Be B2Fa95731Ca0

Konserin ikinci bölümünde Vali Vekili Harun Reşit Han, koro üyeleriyle birlikte şarkılara eşlik ederek kültür ve sanata verdiği değeri bir kez daha gösterdi. Ayrıca, Ferdi Özbeğen'in "Ağla Halime" adlı eseri, koro şefi Yunus Emre Uğur ve Aylin Yücel tarafından seslendirildi ve büyük beğeni topladı. Programın sonunda Afyonkarahisar Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Yıldız, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek, Aksam Türk Sanat Müziği Topluluğu Şefi Yunus Emre Uğur'a teşekkür belgesi ve plaket takdim etti.

Kaynak: Gamze Koçak