Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Fen-Edebiyat Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü öğretim üyeleri, Erasmus + KA220 projesi “Green Actions for a New Sustainable and Inclusive European Citizenship” kapsamında gerçekleştirilen 5. Öğrenme-Öğretme Etkinlikleri’ne katıldı.

24 Ekim2533

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK VE ÇEVRE BİLİNCİ VURGUSU

Afyonkarahisar Süleyman Demirel Fen Lisesi’nin yürütücülüğünde düzenlenen etkinlikte, AKÜ öğretim üyeleri Doç. Dr. Arzu Özkara ve Doç. Dr. Dilek Akyıl, Portekiz, İspanya, İtalya, Litvanya ve Romanya’dan gelen öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi. Programda sürdürülebilir kalkınma, çevre bilinci ve biyoteknolojik yaklaşımların gelecekteki önemi üzerine sunumlar gerçekleştirildi.

24 Ekim2534

BİLİMSEL VE KÜLTÜREL ETKİLEŞİM GÜÇLENDİRİLDİ

Etkinlik süresince gerçekleştirilen atölye çalışmaları ve görüşmelerde, Avrupa ülkeleri arasında bilimsel ve kültürel iş birliğini artırmaya yönelik değerlendirmeler yapıldı. AKÜ’lü akademisyenler, proje kapsamında genç kuşaklara çevre dostu uygulamalar kazandırmanın önemine dikkat çekti.

24 Ekim2536

2026 Yılı Haşhaş Alım Fiyatları Açıklandı
2026 Yılı Haşhaş Alım Fiyatları Açıklandı
İçeriği Görüntüle

Afyon Kocatepe Üniversitesi yönetimi, uluslararası projelerde yer alan akademisyenleri tebrik ederek, çevre ve sürdürülebilirlik temelli çalışmalara desteklerinin süreceğini bildirdi.

Kaynak: GAMZE KARABULUT