Son günlerde yaşanan ciddi yükselişle beraber yatırım uzmanlarından gelen açıklamalar dikkat çekerken altını ve doları geride bırakacak yatırım aracı gündeme geldi. İslam Memiş, 2024 senesi için yatırımcılara altın ve gümüş yılı olacağının altını çizdi. Yaşanan son dalgalanmalar sonrasında oiyasaya dengeli olmak için Memiş, uzun vadede altın her zaman ki kazandırmaya devam ediyor sözleri dikkat çekti.

YATIRIMCILARIN GÖZDESİ BELLİ OLDU

Piyasalarda yaşanan dalgalanmalar sonrasında getiriyle beraber en karlı yatırım araçları altın ve gümüş olarak yorumlanırken Memiş, paylaştığı tüyolarla beraber herkesi şaşırttı. Bu zamana kadar birkaç defa o maden hakkında yorumlarda bulunan uzman isim yatırım aracının yakın zaman içerisinde bütün dünyanın gözdesi olarak ele alınacağını iddia etti.

Dalları kiraz bastı! İhracat hedefi ne kadar oldu? Dalları kiraz bastı! İhracat hedefi ne kadar oldu?

İslam Memiş yaptığı açıklamalarda yatırım tavsiyelerinde bulunurken yatırımın nereye yapılacağını araştırılırken kobalt madenine gözler çevrildi. Yakın zaman içinde dünyanın yeni gözdesi olacağı belirtilirken ünlü isim erkenden harekete geçenlerin çok kazanacağına değindi. Son 3 sene içerisinde değerini 11 kat yükselterek gümüş uzun vadeli yatırım yapanların vazgeçilmesi olurken buna rakip olarak kobalt madeni gösterildi.

(BU HABER YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR) 

Editör: Fadime Özkaran