Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Ozan Çobanoğlu, Özlem Çınar, Hasan Denizyaran ve Burcu Kara gibi ünlü isimlerin yer aldığı Arka Sokaklar dizisinin setinde beklenmedik bir olay yaşandı. Çekimler sırasında ekibe ait kostüm aracını kullanması gereken şoför gelmeyince çekimler iptal edilmek zorunda kaldı. Aracın ve şoförün kaybolmasıyla çekimlerde kullanılan kıyafetlere ulaşılamayınca D Media yasal işlem başlatma kararı aldı.

1044111794 1200 675 1920X0 80 E48B9Be2324F6Dde8D7F5300E81C07A5

KOSTÜM ARACI VE ŞOFÖRÜN KAYBOLMASI

Televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokaklar'ın setinde yaşanan olay, dizi ekibini şaşırttı. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, dizinin oyuncularına ait kostüm aracını kullanan şoför, çekimlerin yapılacağı zamanda gelmedi. Aracın ve şoförün ortadan kaybolmasıyla çekimlerde kullanılan kıyafetlere, silahlara ve çelik yeleklere ulaşılamadı. Bu durumda çekimler iptal edilerek gerekli kostüm ve ekipmanların temin edilmesi için ertelendi.

Arka Sokaklar

Dolu dolu bir gün! Dolu dolu bir gün!

D MEDİA'NIN YASAL İŞLEM BAŞLATMASI

Yaşanan bu beklenmedik durum karşısında yapım şirketi D Media, konuyla ilgili tutanak tutarak yasal işlem başlattı. Arka Sokaklar dizisinin setindeki bu olay, diziye devam eden çekimler için ciddi bir engel oluşturdu ve yapımcılar tarafından hızlı bir çözüm bulunması bekleniyor.

Kaynak: FATMA SEDA CAN