Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak başkanlığında gerçekleşen programda; MYK Üyeleri Ahmet Kürşat Azkur, Özer Karakayacı ve Gökhan Güneri, İl Başkanı Ahmet Kahveci ile yönetim kurulu üyeleri yer aldı. Heyet, ziyaretler kapsamında Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Mühsürler, Esnaf Odaları Birliği Başkanı Cengiz Üstün, EMŞAV Başkanı Ahmet Kavlak, Muhtarlar Derneği Başkanı Suat Uygur ile Deniz Özcan ve Sevgi Ayar ile bir araya geldi.
“ASIRLIK BİRLİK, SONSUZ KARDEŞLİK” ÇAĞRISI
Görüşmelerde, temsilciler Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin selamıyla “Asırlık Birlik, Sonsuz Kardeşlik, Terörsüz Türkiye” temalı Milli Birlik ve Dayanışma Eskişehir Bölge Programı’na davet edildi.
MHP Milletvekili Mehmet Taytak, ziyaretlerde yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Milliyetçi Hareket Partisi ve Lideri Devlet Bahçeli Beyefendi var oldukça; terör değil birlik konuşulacak, fitne değil kardeşlik kazanacak. Türkiye Cumhuriyeti bölünmeyecek, ilelebet yaşayacaktır. Devletimiz payidar, milletimiz bahtiyar olana kadar çalışacağız. MHP, Afyonkarahisar’ın ve Türkiye’nin yarınlarını güvence altına almak için birlik ve kardeşlik şuuru ile çalışmalarını kararlılıkla sürdürecektir.”
ESKİŞEHİR PROGRAMI YARIN
Afyonkarahisar heyeti ve davetliler, Bahçeli’nin öncülüğünde başlatılan bu program kapsamında yarın saat 13.00’te Eskişehir’de gerçekleştirilecek bölge buluşmasına katılacak.