Denizli'de ihtiyaç sahiplerine yönelik başlatılan yeni bir sosyal sorumluluk projesi, geleneksel yardımlaşma anlayışına modern bir dokunuş katıyor. Denizli'de bir iş insanı Rıdvan Yıldız, 'askıda ekmek' ve 'askıda fatura' gibi girişimlere ilham olarak bir yenilikçi adım attı ve "Askıda dürüm" kampanyasını hayata geçirdi.

Yıldız, geçmişte yaptığı farklı sosyal yardım kampanyaları ile de dikkat çekmişti. Özellikle ekonomik sıkıntı çeken vatandaşları desteklemek amacıyla gerçekleştirdiği "Yarı fiyatına dürüm" kampanyası ve SMA hastaları için düzenlediği "Bir dürümde sen al" etkinliği ile bir günlük gelirini bağışlamıştı. Şimdiye kadar ihtiyaç sahiplerine ulaşmak için çeşitli yollar deneyen Yıldız, bunları kendi sektöründe de sürdürmek istiyor. 'Askıda ekmek' ve 'fatura' geleneğinden esinlenerek bu sefer 'askıda dürüm' kampanyası ile yemeğe ihtiyacı olan kişilere destek olmayı amaçlıyor.

'Askıda dürüm' kampanyası, hayırseverlerin desteğiyle işletmesinde adım adım ilerleyerek başarılı sonuçlar elde ediyor. Müşterilerden aldığı olumlu tepkiler ve yoğun destek sayesinde ihtiyaç sahiplerinin yanında olmayı sürdüren Yıldız, "Alan elin veren eli görmediği" prensibiyle dayanışmanın en güzel örneklerinden birini sergiliyor.

Boya dolu varil patladı! Boya dolu varil patladı!

Yıldız, bir sonraki yardım kampanyasına da sinyal vererek, bu seferki hedefinin Filistinlilere yardım olduğunu belirtti. Süren kampanyaların yanı sıra, kış sezonunun bitimine kadar 'yarı fiyatına dürüm' kampanyasına devam edeceğini ve soğuk günlerde kimsenin aç kalmamasını amaçladığını dile getirdi. Ayrıca, hayırseverlerden gerekli destekleri bekleyen Yıldız, yardım ettikçe işlerindeki bereketin artığını hissettiklerini ve bu tür sosyal sorumluluk etkinliklerini sürdürmeye devam edeceklerini ifade etti.

Editör: Tuğba Özkan