2024 yılında Toplu Konut İdaresi (TOKİ) konut satışlarını sürdürüyor. E-Devlet platformundaki duyuruya göre, Afyon, Kastamonu ve Çorum’da yeni konut kayıtlarının alınmaya başlandığı belirtildi.

Bu kampanya, aylık 4000 TL taksitle ev sahibi olma imkanı sunarak, ev sahibi olmayı arzulayan vatandaşları sevindirecek şekilde tasarlandı.

81 ilde dev maaşlı personel alımı başladı! KPSS şartı aranmayacak 81 ilde dev maaşlı personel alımı başladı! KPSS şartı aranmayacak

Ayda Sadece 4000 T L Odeyen Ev Sahibi Oluyor T O K I Iki Sartla Anahtar Teslim Edecek 640X331

E-Devlet portalı üzerinden, belirtilen üç ilin vatandaşlarına başvurular açılmıştır. Başvuru yapmak isteyenlerin Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması ve en az 18 yaşında olması gerekmektedir.

Başvuru yapmak için, hane halkının sadece başvuru sahibi, eşi ve bakmakla yükümlü olduğu çocuklardan oluşması gerekmektedir. Eğer birden fazla başvuru yapılırsa, bu başvurular geçersiz kabul edilecektir.

TOKİ tarafından Afyon, Kastamonu ve Çorum illerinde gerçekleştirilecek konut projelerine başvurular alınmaya başlandı. Başvurular, e-Devlet sistemine entegre edilmiş olan TOKİ’nin web sitesi aracılığıyla kabul edilecektir.

Ayda Sadece 4000 Tl Odeyen Ev Sahibi Oluyor Toki Iki Sartla Anahtar Teslim Edecek

Projelere başvuru yapmak isteyen kişinin, projenin gerçekleştirileceği ilde en az bir yıl boyunca yaşamış olması veya ildeki nüfus kaydının bulunması gerekmektedir. Eğer kişinin il nüfus kütüğünde kaydı yoksa, sözleşme sürecinde, adreslerine bağlı olarak bir nüfus kayıt sistemi belgesi getirmeleri talep edilecektir.

Ayda Sadece 4000 Tl Odeyen Ev Sahibi Oluyor Toki Iki Sartla Anahtar Teslim Edecek 19158

Bu projeler, Afyon, Kastamonu ve Çorum’daki vatandaşlar için önemli olanaklar sağlıyor.

Kaynak: GAMZE KOÇAK