Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Cumhuriyet Bayramı ve Türk Devletleri Teşkilatı Zirvesi kapsamında düzenlenen programa katılımına ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Göktaş, Cumhuriyet’in 103’üncü yıl dönümünün Türk dünyasıyla birlikte kutlanmasının önemine dikkat çekerek ortak değerler ve hedefler doğrultusunda daha müreffeh yarınlara ilerleme mesajı verdi.

CUMHURİYET'İN YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADILAR
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde düzenlenen programa katılan Bakan Göktaş, paylaşımında, “Cumhurbaşkanımız Sn. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın himayelerinde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Türk Devletleri Teşkilatı Zirvesi vesilesiyle düzenlenen programa katıldık” ifadelerine yer verdi.

BİRLİK VE KARDEŞLİK MESAJI VERDİ
Cumhuriyet'in 103'üncü yıl dönümünün Türk dünyasının beraberlik ve kardeşlik ortamında karşılanmasının önemine dikkat çeken Bakan Göktaş, “Cumhuriyetimizin 103. yıl dönümünü, Türk dünyasının beraberlik ve kardeşlik ikliminde idrak etmenin gururunu yaşadık” sözleriyle birlik ve beraberliğin önemini vurguladı.

“HEDEF DAHA MÜREFFEH YARINLAR”
Türk dünyası arasındaki ortak değerlerin ve hedeflerin geleceğe yönelik iş birliğinin temelini oluşturduğunu belirten Göktaş, kardeşlik bağlarının güçlenerek devam etmesi gerektiğine işaret etti. Geleceğe yönelik kararlılık mesajı veren Bakan Göktaş, “Ortak değerlerimizin ve hedeflerimizin etrafında hep birlikte daha müreffeh yarınlara ilerlemeyi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.




