Sadece 500.000 TL’ye sıfır Hyundai Bayon! Böyle kampanya ne görüldü ne duyuldu Sadece 500.000 TL’ye sıfır Hyundai Bayon! Böyle kampanya ne görüldü ne duyuldu

Bakanlik T C K N 02468 Ile Bitenlere Mujdeyi Verdi 09.00Da Hesaplariniza Bakin 640X331

Nisan ayında yapılacak Aile Destek Paketi ödemelerine ilişkin bekleyiş içinde olan hak sahipleri için, Ramazan Bayramı arefesinde ‘Aile Destek Parası’nın erken ödenip ödenmeyeceği’ konusu gündemin merkezindeyken, Bakan Mahinur Özdemir Göktaş’tan önemli bir duyuru geldi.

Sosyal medya üzerinden bir duyuru yapan Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, Aile Destek Paketi ödemelerinin bayram öncesinde yapılacağını müjdeledi. Göktaş şu ifadeleri kullandı:

“Ramazan Bayramı’nın huzur iklimini hep birlikte yaşamak, ailelerimizin bayram sevincini daha da artırmak adına Türkiye Aile Destek Programımızın ödemelerini öne çekerek 4 Nisan Perşembe günü hesaplara yatırıyoruz.”

Bakanlik Tckn 2 4 6 8 Ile Bitenlere Mujdeyi Verdi 09 00Da Hesaplariniza Bakin

RAMAZAN BAYRAMI ARİFESİNDE AİLELERE MÜJDELİ HABER

Ramazan Bayramı’nın yaklaşması ve ailelerin bayram sevincini paylaşma arzusuyla, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Türkiye Aile Destek Programı ödemelerinin tarihini öne çektiğini duyurdu. Bakanlık, hak sahiplerinin yarın hesaplarına yatırılacak ödemelerle bayramı huzur içinde karşılamalarını amaçlıyor. Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, aile yapısını güçlendirmeye ve vatandaşların yaşam kalitesini artırmaya yönelik çalışmaların devam edeceğinin altını çizdi. Göktaş’ın açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

“Ramazan Bayramı’nın huzur iklimini hep birlikte yaşamak, ailelerimizin bayram sevincini daha da artırmak adına Türkiye Aile Destek Programımızın ödemelerini öne çekerek yarın hesaplara yatırıyoruz. Hak sahibi tüm ailelerimiz için hayırlı olsun. En değerli varlığımız olan aileyi merkeze alan bakış açısı ve milletimizin yaşam standartlarını daha da yükseltmek hedefiyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”

Kaynak: FATMA SEDA CAN