Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı, konuşmasında Bolvadin'in gelişimi için yapılan çalışmalar ve gelecekte planlanan projeler hakkında önemli bilgiler paylaştı. İşte Başkan Aynacı’nın basın toplantısından önemli başlıklar.

352C4Eab 728B 471F 8837 3312Ae88A07B

“Kültür Evi’nde yenileme çalışmaları devam ediyor”

Başkan Aynacı,"Kültür Evi olarak hizmet veren binamızda yenileme çalışmalarına başladık. Konuk evi olarak açmayı planladığımız binamızda gerekli tüm çalışmalar yapılıyor. Gerek havuz gerekse odalarda oluşan problemleri hızlı bir şekilde çözüme kavuşturup konuk evimizi hizmete sunacağız" dedi.

86C6Df93 B2B1 4F40 9Eec 7Ef06154F952

“Çevre yolunda aydınlatma çalışmalarının takipçisiyiz”

"Çevre yolunda bulunan aydınlatma sisteminde oluşan arızalarla ilgili gerekli kurumlarla görüşmeler yapıldı. Önümüzdeki haftalarda yeni sanayi ve alkaloid kavşağı arasında bulunan bölümün tamamlanacağına dair gerekli bilgiyi aldık. Yolun devam eden kısmı ile de gerekli görüşmelerimiz devam ediyor"

Ce4A0675 9D90 4Ad3 9Af9 40C31F465807

“Bolvadin Termal Tesisinde bakım onarım çalışmaları devam ediyor”

"Göreve ilk geldiğimiz günden bu yana göz bebeğimiz olan Termal Tesisimizde çalışmalarımız devam ediyor. Çevre düzenlemesi, binaların bakım onarımının yanı sıra atıl kalmış villalarda çalışmalarımıza başladık. Misafirlerimiz için nezih bir alanda konforlu hizmet alabilmeleri için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ayrıca, seçim sürecinde vermiş olduğumuz %50 indirim kampanyamızı Bolvadin, Bolvadin’e bağlı köy ve kasabalarında ikamet eden tüm vatandaşlarımız için başlattık. Bunun dışında yapımı planlanan fizyoterapi merkezi ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor ve ilerleyen süreçte de halk tipi evlerle termal tesisimizi genişleterek vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız"

“Bölgenin incisi Horan Parkını güzelleştiriyoruz”

"Horan Parkımızda yenileme ve güzelleştirme çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Aynacı, son iki ayda birçok güzelleştirme çalışması yaptık. Tadilat ve tamirat çalışmalarının yanı sıra yaşlı ağaçların yerine 150 adet yeni ağaç diktik, fotoğraf çekim alanları oluşturduk ve oluşturmaya devam edeceğiz. Yeni süslemelerle görsel güzellikler oluşturduk ve şimdi de karavan tatili yapan misafirlerimiz için karavan park projemizi başlattık. Hem Bolvadinli hemşerilerimiz hem de dışarıdan gelen misafirlerimiz için farklı çalışmalar yapmaya devam edeceğiz"

“Akcan Parkında yenileme çalışmalarına başlıyoruz”

"İlçemizin güzide parklarından olan Akcan Parkında çalışmalara başladık. Restoran kısmında gerekli yenileme çalışmaları yapılıp, açık alanın düzenlemesi ile açık hava düğün salonu haline getirmeyi planladığımız Akcan Parkı güzelliği ile vatandaşlarımızın hizmetine girecek"

Örümcek Kafalarını Siyasete Sokmasınlar Örümcek Kafalarını Siyasete Sokmasınlar

“İlçe kabristanında yenileme çalışmaları yaptık”

"İlçe kabristanının yol ve kaldırım bakım çalışmalarını tamamladık. Ayrıca, fay hattı nedeniyle oluşan göçükleri doldurarak gerekli önlemleri aldık. Özellikle bayram öncesinde eksiklikleri tamamlamak için gayret gösterdiğimiz kabristan alanında gelen ziyaretçilerimiz için düzenleme çalışmalarını tamamladık," dedi.

TOKİ projesi yapım kapsamına alındı

"Bolvadin'e hizmet konusunda her zaman öncü olan Milletvekilimiz Mehmet Taytak beyle birlikte TOKİ Başkanı Ömer Bulut ile yaptığımız görüşme neticesinde ilçemize yapılacak TOKİ projesi yapım kapsamına alındı. Bu vesile ile Milletvekilimiz Mehmet Taytak beye vermiş olduğu desteklerden dolayı tekrar teşekkür ediyorum," dedi.

“Belediye çalışanlarının haklarını gözetiyoruz”

"Belediyemizde çalışan memur ve işçilerimizin ücretleri konusunda da iyileştirme çalışmalarına başladık. Memurlarımızın yemek parası ve SDS ücretlerinde yapmış olduğumuz iyileştirme çalışmaları tamamladık. En kısa sürede işçilerimiz için de çalışmalarımızı tamamlayıp onlara da güzel haber vereceğiz," dedi.

“Halk ekmek projesini hayata geçiriyoruz”

"Verdiğimiz sözlerden biri olan Halk Ekmek projesi ile ilgili gerekli adımları atmaya başladık. Yakın zamanda faaliyete girecek olan Halk Ekmek projesi ile ekmek fiyatlarında oluşan artışı dengelemeyi hedefliyoruz. Hemşehrilerimizin uygun fiyata kaliteli ekmek alması için başlattığımız bu proje ile bir sözümüzü daha yerine getirmiş olacağız" dedi. Buluşma sonunda gazeteciler, Başkan Aynacı'yateşekkür ederek, basın toplantılarının daha sık yapılması temennisinde bulundular. Başkan Aynacı ise tüm basın mensuplarına katılımları ve katkıları için teşekkür etti.

Kaynak: FATMA SEDA CAN