AK Parti Afyonkarahisar İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Kalaycı ile Şehit ve Gaziler Komisyon Başkanı Özlem Okur, 4 Eylül’de İstanbul’da şehit olan Mehmet Ali Topatan’ın annesi Emine Topatan’ı ziyaret ederek bir araya geldi. Gerçekleştirilen ziyarette şehit Mehmet Ali Topatan’ın aziz hatırası yad edilirken, şehidin annesi Emine Topatan’ın yanında olunduğu belirtildi.
ŞEHİDİN ANNESİNİN YANINDA OLDULAR
Ziyaret kapsamında Emine Topatan ile bir araya gelen Hülya Kalaycı ve Özlem Okur, şehit Mehmet Ali Topatan’ın hatırasını yad etti. Şehit ailesinin yanında olduklarını ifade eden Kalaycı ve Okur, ziyaretleriyle Emine Topatan’a desteklerini iletti.

ŞEHİTLER RAHMET VE MİNNETLE ANILDI
Ziyaretin ardından yapılan paylaşımda, şehit Mehmet Ali Topatan başta olmak üzere tüm şehitler rahmet, minnet ve saygıyla anıldı. Paylaşımda, “Rabbim tüm şehitlerimize rahmet eylesin, ailelerine sabır versin. Aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz” ifadelerine yer verildi.




