Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa ilçesine bağlı Akören beldesinde 2023 yılında büyük bir heyecanla başlatılan doğal gaz altyapı çalışmaları tamamlandı. 2026 yılı itibarıyla belde sakinleri doğal gaza bir adım daha yaklaşmanın sevincini yaşarken, altyapı kazılarının ardından geride kalan bozuk ve tahrip edilmiş yollar vatandaşların tepkisini topladı.

“BİR İŞ YAPILIYORSA TAM YAPILSIN”
Yapılan çalışmanın ardından yollarda oluşan tahribat nedeniyle aracında hasar meydana gelen Akörenli bir vatandaş, “Her gün gidip geldiğim yollar bozuk olduğu için arabamın alt takımları hasar gördü. Sanayiye bir sürü masraf yaptım. Allah razı olsun doğal gazımız gelecek ama bir iş yapılıyorsa tam yapılmasa iyi olur. Tertemiz beldemiz dağ köyünden farksız hale geldi. Bu yolların düzeltilmesi lazım” dedi.

“SEVİNCİMİZ KURSAĞIMIZDA KALDI”
Çalışmaların ardından kalan toz, çamur ve bozuk yollar vatandaşın doğal gaz sevincine de engel oldu. ODAK’a ulaşan bir diğer vatandaş ise “Yağışların etkisiyle kalkan toz çamura dönüşüyor. Her yer pislik içinde kaldı. Yarım iş olmasın yollarımız da düzeltilsin. Yaşlı, genç herkesi etkiliyor bu durum. Başkanım yolları da gör. Gör ki beldemizin her şeyi tam olsun. Sevincimiz kursağımızda kaldı” ifadelerini kullandı.






