Afyonkarahisar Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantısı Belediye Başkanı Burcu Köksal başkanlığında toplandı. Bir önceki toplantıya ait tutanak özetinin okunması ile başlayan Belediye Meclis Toplantısında konuşan Belediye Başkanı Burcu Köksal, geçtiğimiz günlerde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladık. Burada belediye meclisimizde temsili bir belediye meclisi oluşturduk. Onlardan gelen görüşleri önerileri talepleri  dinledik ve çocuklarımızın bize ilettiği konular ile ilgili gerekli hassasiyeti göstereceğimizi özellikle belirttik. Onların isteklerini önümüzdeki süreçte yerine getirmek için çalışacağız” dedi. 

ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜN GÜLMESİNE VESİLE OLDUK 

Kent Meydanında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla   çocukları eğlendirecek bir takım faaliyet ve aktivitelerde bulunduklarını belirten Başkan Köksal, “Çocuklarımızın yüzünün gülmesi bizimde yüzümüzün gülmesini vesile oluyor. Akşamda bir Haluk Levent konseri ile büyük bir coşku ile kalabalık bir katılımla finali gerçekleştirdik. Burada katılım sağlayan bu bayramı coşkuyla kutlayan bütün hemşerilerimize  teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

 “HERZAMAN İŞÇİMİZİN YANINDAYIZ” 

CHP’li Özel İl Başkanlarına böyle seslendi! CHP’li Özel İl Başkanlarına böyle seslendi!

“1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramıydı bu münasebetle belediyemizde çalışan işçi emekçi kardeşlerimiz ile birlikte olduk ve onları dinledik” diyen Başkan Köksal, “İnşallah onların taleplerini de karşılama noktasında seçim döneminde vermiş olduğumuz maaş gibi sözlerimizi de yerine getireceğiz. Çünkü onlar bizim çalışma arkadaşlarımız olmazsa olmazımız. Onlar varsa bizlerde belediye de en iyi şekilde hizmeti sunacağız. Belediye hizmetlerinde temizlikte, kanalizasyonda, park bahçelerde ve tüm birimlerimizde çalışan bir çok emekçi kardeşimiz var. Ben bu vesile ile buradan işçi ve emekçi bayramlarını kutluyorum. Onlarla birlikte omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz.”dedi.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ