Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, Engelliler Haftası'nı kutlamak adına bir mesaj yayımladı. Başkan Köksal, engelli bireylerin başarılarının önemli olduğunu belirtti ve onların topluma kazandırılmaları için yapılan çalışmalara devam edileceğini vurguladı.

Başkan Köksal mesajında, "Ülkemizde özel bireylerin sayısı her geçen gün artmakta. Onların farkındalığın önemini ve toplumumuzun zenginliğini oluşturan farklılıkları vurgulamak önemlidir. Engelli vatandaşlarımıza sahip çıkılmalı, onların topluma kazandırılmaları için çalışmalar yapılmalıdır." dedi.

Başkan Köksal, "Engelli bireylerin yaşam standartlarını yükseltmek, onların insan onuruna ve sosyal adaletine uygun bir yaşam sürmelerini sağlamak hepimizin ortak sorumluluğudur." ifadelerine yer verdi.

Afyonkarahisar'da Uyuşturucu ve Silah Suçlarından Aranıyordu! Afyonkarahisar'da Uyuşturucu ve Silah Suçlarından Aranıyordu!

Mesajında duyarlılık ve çözüm odaklı yaklaşımı vurgulayan Başkan Köksal, "Engelli vatandaşlarımızın yaşama sevincini kaybetmeden, toplumsal hayatta aktif rol almalarını sağlamak için çaba gösteriyoruz." şeklinde konuştu.

Billboard2 Pr 10052024113644 844 400 Id 11076

Kaynak: GAMZE KOÇAK