İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin, "4 Aralık Dünya Madenciler Günü" vesilesiyle madencilerimize ithafen bir tebrik mesajı yayınladı. Başkan Şahin, madenciliğin dünyanın en meşakkatli mesleklerinden biri olduğunu vurgulayarak, Türkiye'nin yeraltı zenginlikleri bakımından dünyanın saygın ülkeleri arasında yer aldığını hatırlattı.

Emirdağ yeni devlet hastanesi inşaatı hızla yükseliyor! Emirdağ yeni devlet hastanesi inşaatı hızla yükseliyor!

Başkan Şahin mesajında, Türkiye'nin uluslararası platformda değer gören mermer rezervleriyle özellikle dikkat çektiğini ifade etti. Ülkenin bu ekonomik potansiyelinin, mermer madenciliğinde önemli bir yere sahip olan İscehisar'ın değerini arttırdığına dikkat çekti. Madencilerin efor ve emeklerinin övgüye değer olduğunu belirten Başkan, "Yeraltı kaynaklarımızı insanlığın ve ülkemizin hizmetine sunan kıymetli madencilerimizin azim ve fedakârlığı takdire şayandır" dedi.

Başkan Şahin, ağır çalışma koşulları ve yaşamını yitiren maden işçileri konusundaki duyarlı tavrını dile getirirken, yaşamını madencilik uğruna kaybedenleri minnet ve saygıyla andı. Tüm madenci kardeşlerimizin 'Dünya Madenciler Günü'nü kutlayarak, mesajını tamamladı. İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin'in madencilerimize olan sevgi ve desteğini ifade ettiği bu özel günde, madencilerimizin emeği bir kez daha hatırlanmış oldu.

Editör: Tuğba Özkan