Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Mart ayı Belediye Meclis Toplantısında personeline veda etti. Zeybek, 5 yıl belediye başkanlığının sonuna geldiğini belirterek, "Bu görev uzun soluklu bir görev değil. Bir dönem bile yeterli olabilir. İki dönemden fazlası zorlayıcı olabilir. Ancak şükürler olsun ki, Afyon'a kalıcı eserler bıraktığımıza inanıyorum" dedi.

115726Eb 9387 47C8 B5E2 E84658D3C02F

Başkan Zeybek, veda konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Bugün burada son kez bir araya geldik. Beş yıllık görev süresince büyük çaba sarf ettik. Amacımız hepimizin ortaktı: Afyon'u daha iyi bir yer haline getirmek, kente değer katmak. Ve şükürler olsun ki, bunu başardık."

Zeybek, görev süresi boyunca siyasi ayrım gözetmeksizin herkesin katkısıyla kararlar alındığını vurgulayarak, "Aldığımız kararların büyük çoğunluğu oy birliği ile gerçekleşti. Bu uyumlu çalışmalardan dolayı herkese teşekkür ediyorum" dedi. Ayrıca, belediye başkanlığı döneminin ülkenin zor zamanlarında denk geldiğini ancak bu süreçte 37 projeyi hayata geçirdiklerini ifade etti.

Yurdunuseven ODAK’ın 30.yılını kutladı! Yurdunuseven ODAK’ın 30.yılını kutladı!

A34Cda4B D6Eb 4B35 A16E 8B084Faa338D

Zeybek, gelecek dönem için aday olan herkese başarılar dileyerek, "31 Mart'ta yerel seçimler var. Allah kime nasip ederse, o kişi bu makamda hizmet edecek. Ancak bugüne kadar hizmet etmiş tüm belediye başkanlarına teşekkür etmek istiyorum. Hepsi de Afyon'a hizmet etme gayesiyle hareket etmişlerdir. Bizim dönemimizin daha etkili olduğuna inanıyorum" dedi.

Kaynak: FATMA SEDA CAN