Bayat Belediyesinden çiftçilere uyarı: Bu kurala uyuluyor mu?
Bayat Belediyesinden çiftçilere uyarı: Bu kurala uyuluyor mu?
İçeriği Görüntüle

Bayat Belediyesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen anma programı, ilçe protokolü ve vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Kortej yürüyüşüyle başlayan program, Kur'an-ı Kerim tilaveti, ilahiler, dualar, şiir dinletileri ve sinevizyon gösterileriyle devam etti. Etkinliklerde, Türk milletinin 15 Temmuz 2016 gecesi sergilediği demokrasi mücadelesi, birlik ve beraberlik ruhu bir kez daha gurur ve minnetle anıldı.

Whatsapp Image 2026 07 16 At 15.37.58 (1)

CUMHURİYET MEYDANI'NDA ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla düzenlenen programa Bayat Belediye Başkanı Halil İbrahim Bodur, Bayat Kaymakamı Ahmet Akdağ, şehit aileleri, gaziler, ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kortej yürüyüşüyle başlayan etkinliklerde Kur'an-ı Kerim tilaveti okunurken, ilahiler seslendirildi, dualar edildi ve şiirler okundu. Program kapsamında hazırlanan sinevizyon gösterileriyle de 15 Temmuz gecesinde yaşananlar bir kez daha hatırlatıldı.

Whatsapp Image 2026 07 16 At 15.37.58 (2)

ŞEHİTLER RAHMET VE MİNNETLE ANILDI

Programda, vatanın bağımsızlığı ve milletin istikbali uğruna canlarını feda eden aziz şehitler rahmet ve minnetle anılırken, kahraman gazilere şükran duyguları ifade edildi. Bayat Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, milletin birlik ve beraberlik ruhunun her zaman korunacağı vurgulanarak, 15 Temmuz'da ortaya konulan milli irade ve demokrasi mücadelesinin gelecek nesillere aktarılmasının önemine dikkat çekildi. Etkinlikler, vatandaşların yoğun katılımıyla birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği bir atmosferde tamamlandı.

Kaynak: Gamze Karabulut