Şarkıcı Elif Buse Doğan, yaz tatiline Göcek'te başladı. Tekne tatili yapan Doğan, Muğla'nın Göcek Hamam Koyu'nda görüntülendi. Daha önce verdiği bir röportajda söylediği "Bikini giyiyorum ama kimse çekemedi. Beni yakalayamazsınız" sözleriyle gündem olan sanatçı, bu kez mayolu haliyle objektiflere yansıdı. Gününü denizin ve güneşin tadını çıkararak geçiren Doğan, tatil boyunca sakin ve dinlendirici anlar yaşadı.

Melek Baykal eski rol arkadaşına neden dava açtı? 500 bin liralık tazminat talebi
Melek Baykal eski rol arkadaşına neden dava açtı? 500 bin liralık tazminat talebi
İçeriği Görüntüle

Eli̇f Buse Doğan (3)

GÜNEŞLENDİ, KİTAP OKUDU

Göcek'te tekne tatili yapan Elif Buse Doğan, günün büyük bölümünü teknede güneşlenerek ve kitap okuyarak geçirdi. Doğayla iç içe vakit geçiren şarkıcının sakin tavırları dikkat çekerken, tatilini gözlerden uzak bir ortamda değerlendirmeyi tercih ettiği görüldü. Doğan'ın deniz ve güneş eşliğinde dinlenmeyi tercih ettiği anlar objektiflere yansıdı.

Eli̇f Buse Doğan (2)

SERİN SULARA ATLAYARAK FERAHLADI

Hava sıcaklığının etkisiyle denize giren Elif Buse Doğan, tekneden estetik bir atlayış yaptı. Bir süre Ege'nin serin sularında yüzerek vakit geçiren sanatçı, daha sonra tekneye çıkarak güneşlenmeye devam etti. Yaz sezonunu Göcek'te açan Doğan'ın tatil görüntüleri magazin gündeminde yer alırken, sanatçının keyifli anları objektiflere yansıyan karelerle dikkat çekti.

Eli̇f Buse Doğan (5)

Kaynak: GAMZE KARABULUT