Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Akşehir Belediye Başkanı Ahmet Nuri Köksal ve Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya ile birlikte, mizah kültüründe önemli yere sahip olan Nasrettin Hoca için bu yıl 65’incisi düzenlenen Akşehir Uluslararası Nasrettin Hoca Şenliklerine katıldı.

Burcu Köksal, Afyonkarahisar’ı Akşehir’e böyle anlattı!

AFYONKARAHİSAR CUMHURİYETİN KAZANILDIĞI TOPRAKLAR

Programda konuşan Başkan Köksal, Zafer haftasının önemine dikkat çekerek, ‘’Afyonkarahisar, Cumhuriyet'in kazanıldığı topraklardır. Yedi düvele meydan okunmuş topraklardır. Biz zaferin başkenti diyoruz Afyonkarahisar'a. Ve bu yıl 30 Ağustos'u, zafer haftasını şanına yaraşır bir şekilde, güzel bir şekilde kutlamak istiyoruz. Buradan, başta başkentimiz, göz bebeğimiz Mansur Başkanı ve bütün belediye başkanlarımızı, herkesi zafer haftasında Afyonkarahisar'a bekliyoruz. Ayrıca 24 Ağustos'ta burada düzenlenecek olan kutlamaya, organizasyona, o coşkuya da Afyonkarahisar olarak ortak olacağız. Kurtuluş ateşini, Akşehir'den başlatıp aynı atalarımızın, dedelerimizin yedi düvele meydan okuduğu gibi Kurtuluş Savaşı'nı kazandığı Afyonkarahisar'da, Kocatepe'de devam ettirip en son İzmir'de bu finali yapacağız’’ dedi.

Burcu Köksal, Afyonkarahisar’ı Akşehir’e böyle anlattı!

KÖKSAL, TEBRİK ETTİ

Başkan Köksal, şenliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkesi tebrik etti.

Herhangi bir şikayet yok! Herhangi bir şikayet yok!

Şenlik, 5 Temmuz Cuma gününden 10 Temmuz Çarşamba gününe kadar eğlenceli ve dolu dolu etkinlikleriyle vatandaşlara unutulmaz bir hafta yaşatacak.

Burcu Köksal, Afyonkarahisar’ı Akşehir’e böyle anlattı!

Kaynak: NURBANU SOY