Pekin, zayıflama sürecinin ardından yaptırdığı birden fazla estetik işleminin bir kısmını reddetmesine rağmen, yeni görüntüsü ile sosyal medyanın konuşma konusu olmaya devam ediyor.

Busra Pekin

Kariyerinde "Çok Güzel Hareketler Bunlar" programıyla tanınan ve ardından birçok projede rol alan Büşra Pekin, son yıllarda ekrana çıkmadı. Ancak, imaj değişikliği ile sürekli olarak dikkat çeken Pekin, geçmiş yıllarda yoğun bir diyet ve egzersiz programı sonucunda 15 kilo verdiğini ve giydiği kıyafetlerin üzerine daha iyi oturduğunu ve bu durumdan memnuniyetini dile getirdi.

2019 yılında hayatını kaybeden Dilber Ay'ın hayatını anlatan "Dilberay" filminde başrol oynayan Pekin, filmin ihtiyaçları doğrultusunda 9 kilo aldığını açıkladı. Filmin çocukluk dönemini canlandırdığı ilk bölümünde mevcut kilosunun ideal olduğunu, ancak yaş ilerledikçe karakter için kilo aldığını söyledi. Oyuncu, Dilber Ay rolünün kendisine büyük bir sorumluluk yüklediğini ve merhum şarkıcının güçlü bir kadın olduğunu belirtti.

Usta oyuncu Ayten Gökçer son yolculuğuna uğurlandı! Usta oyuncu Ayten Gökçer son yolculuğuna uğurlandı!

Pekin

Son zamanlarda, Hasan Can Kaya ile bir filmde rol alan Pekin, özellikle yüzündeki değişimle adından söz ettirmeye devam ediyor. Pekin'in, jawline operasyonu olarak adlandırılan bir çene belirginleştirme işlemi yaptırdığı ve yanağındaki "Hollywood yanağı" teknikleri ile de elmacık kemiklerinin daha belirgin hale getirildiği iddia ediliyor. Bu dönüşümler oyuncunun sosyal medyada sıkça konuşulanlar arasına girmesine neden olmuştur.

Kaynak: SAFİYE KALENDER