Çalışan emeklilere 5 bin lira ödemeleri bugün yapılacak.

Çalışan-1

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, çalışan emeklilere verilecek 5 bin liranın bugün banka hesaplarına yatırılacağını bildirdi.

2024’ün en kazançlı ve en kaybettiren hisseleri sıralandı! Rekor üstüne rekor kırıldı 2024’ün en kazançlı ve en kaybettiren hisseleri sıralandı! Rekor üstüne rekor kırıldı

Çalışan Emeklilere Müjde: 5000 TL İkramiye Ödemesi Tarihi Açıklandı! Çalışan Emeklilere Müjde: 5000 TL İkramiye Ödemesi Tarihi Açıklandı!

Para-3

Çalışan emekli vatandaşlar için beklenen haber geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın açıklamasına göre, 5 bin lira tutarındaki destek ödemesi bugün itibarıyla emeklilerin banka hesaplarına aktarılıyor.

Paraaa

Bakan Işıkhan, emekliler için yapılacak ödemenin müjdesini kendi sosyal medya hesabından duyurdu. Yaptığı paylaşımda, "Çalışan emeklilerimizin 5 bin lira tutarındaki ödemeleri banka hesaplarına yatırılacak. Gerçekleştirdiğimiz düzenlemenin kıymetli emeklilerimiz için hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerine yer verdi. Bu ödeme ile emekli çalışanlar için finansal bir destek sağlanmış oluyor.

Paraaaaa

Kaynak: TUĞBA ÖZKAN