Ziyaret sırasında, santralin kapasitesi, çevre dostu enerji üretimi ve ilçeye sağlayacağı ekonomik katkılar hakkında detaylı bilgi alındı. AKSA Gaz Afyon Genel Müdürü Tuncay Gezer, CNG santralinin Afyonkarahisar’ın enerji altyapısını güçlendirecek önemli bir yatırım olduğunu belirtti. Gezer, bu santralin, doğalgazın daha verimli ve çevre dostu bir şekilde kullanılmasına olanak tanıyacağını vurguladı.

"Hocalar İlçemize Hayırlı Olsun"

Milletvekili Ali Özkaya, santralin Hocalar ilçesine büyük katkı sağlayacağını belirterek, "Bugün burada, Afyonkarahisar için önemli bir yatırımın temel taşlarını yerinde görmekten büyük memnuniyet duyuyorum. Bu projeyle ilçemiz doğalgaz konusunda önemli bir kazanım elde edecek. Hocalar ilçemize hayırlı olsun, bu proje halkımıza hem çevre dostu enerji hem de ekonomik fırsatlar sunacak." dedi.

Hocalar Kaymakamlığında Samimi Buluşma
Hocalar Kaymakamlığında Samimi Buluşma
İçeriği Görüntüle

AK Parti İlçe Başkanı Salih Sarı ise, santralin Hocalar’ın gelişimine ve büyümesine önemli bir ivme kazandıracağını ifade ederek, projeye büyük destek veren herkese teşekkür etti.

Belediye Başkanı Ali Arslan da, ilçedeki enerji altyapısının güçlendirilmesinin önemine değinerek, bu tür yatırımların hem yerel ekonomiyi hem de halkın yaşam kalitesini artıracağını belirtti.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ