Afyonkarahisar Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl mesajında şu ifadelere yer verdi. “Sevgili meslektaşlarım, kıymetli öğretmenlerimiz, bugün her birinizin değerini en yüksek seviyede hissettiğimiz Öğretmenler Günü’nü kutlamanın gururunu yaşıyoruz. Eğitim yolculuğunda rehberlik ettiğiniz, aydınlık yarınlarımızı şekillendirdiğiniz için size minnettarız.

Sizler, toplumun her kademesinde bilgi, umut ve özveriyle çalışarak geleceğimizi inşa eden kıymetli insanlarsınız. Özverili gayretleriniz, öğrencilerimizin hayatlarına yön verirken geleceğimizi de aydınlatıyor. Her biriniz, öğrencilerinizin yeteneklerini ortaya çıkarmak, onlara ilham vermek ve öğrenmeye olan tutkularını beslemek için gece gündüz çalışıyorsunuz. Sizlerin özverisi ve öğretmenlik mesleğine duyduğunuz sevgi, toplumumuzun temel direği olmaya devam ediyor.

Ertaş başarı diledi! Ertaş başarı diledi!

Bu anlamlı günde, emeklerinizin değerini bir kez daha hatırlatmak, size olan saygı ve sevgimizi ifade etmek istiyorum. Sizler, geleceğimizi şekillendiren, aydınlık yarınlarımızı inşa eden kıymetli öğretmenlersiniz. Nice başarılı ve mutlu yıllar dilerim. Öğretmenler Günü’nüz kutlu olsun” dedi. G/A