Soğuk havaların kurtarıcı parçası olan polar üstlerin o marka ürünlerde dev indirimler yapıyor. Detaylar haberimizde… 

FİYATI 1952 TL’YE DÜŞTÜ! DAYANIKLILIĞIYLA SİZE UZUN YILLAR EŞLİK EDECEK COLUMBİA POLAR İNDİRİMDE

Columbia ürünlerinin kalitesini kimsenin duyduğunu sanmıyoruz. Dünya çapında milyonlarca kullanıcısı olan bu markayı herkes övüyor; Columbia ürünlerine ilişkin olumlu kullanıcı yorumları binlerceyi aşıyor. Polar, kullanışlı ve pratik ürünleriyle spor tutkunlarının kalbini kazanan markanın en popüler ürünlerinden biri. Columbia Fast Trek II Tam Fermuarlı Erkek Polar Ceket de bunlardan biri ve kısa süredir indirimde. Detaylar burada!

Polar gardırobumuzun vazgeçilmez parçalarından biri olan hem kışa hem de yaza uygun giyim ürünlerinden biridir. Polar, kışın mont ve dış giyimin altına giydiğimizde yalıtım sağlayarak bizi soğuktan korur, aynı zamanda ilkbaharda sadece kaban ve hırka olarak, yazın ise serin akşamlarda kullanarak üşümemizi engeller. Bu nedenle herkesin kaliteli bir polar cekete sahip olması gerektiğine inanıyoruz. Bir kez satın alıp yıllarca giyebileceğiniz bir polar arıyorsanız tam fermuarlı modele sahip Columbia Fast Trek II’ye göz atmak isteyebilirsiniz. Kısa bir süreliğine özel indirimlere sahip ürünleri sizler için inceledik.

GARDIROBUNUZUN YILDIZI OLACAK: COLUMBİA FAST TREK II ERKEK TAM FERMUARLI POLAR ÜST

Arabası olanlar bunu yapmazsa çok pişman olacak! Tüvtürk yeni dönemi resmen başlattı Arabası olanlar bunu yapmazsa çok pişman olacak! Tüvtürk yeni dönemi resmen başlattı

Erkekler için özel olarak üretilen Columbia Fast Trek II Tam Fermuarlı Erkek Polar Ceket, klasik ve modern kesimiyle her mevsim kullanıma uygundur. Fermuarlı cepler ellerinizi sıcak tutar ve aynı zamanda akıllı telefonlar veya nakit para gibi değerli eşyalarınız için güvenli saklama alanı sağlar. Günlük kullanım için ideal olan polar, üstün yalıtımıyla üşümenizi engeller. Kışın mont altına ya da serin yaz akşamlarında tek başına giyilebilir.

KULLANICILAR NE DİYOR?

“Çok güzel bir polar, ilk aldığımı 8 yıl kullandım, çok sağlam.”

“Polar olma işlevine uygun olarak sıcak tutuyor, fermuarlar kaliteli ve rahat açılır.”

“Özenli paketleme, hızlı teslimat ve ürün kalitesi için teşekkürler.”

“Ürün süper. Burada hangi bedeni giyiyorsanız, bir beden küçük tercih etmenizi öneririm. TR’den aldığım L ile buradan aldığım M aynı ölçülerde. Teşekkürler Amazon.” 

Kaynak: AHMET SARLIK