Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Faruk Duha Erhan, yeni yıla girmemiz dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. ‘’Üzüntülerle ve acılarla geride kalan 2023 yılına veda ettiğimiz bugünlerde tüm halkımıza mutluluk dolu bir yeni yıl diliyorum’’ diyen İl Başkanı Erhan, ‘’Umudumuzu hiç kaybetmeden, herkesin emeğinin karşılığını aldığı, adaletin tam anlamıyla işlediği, çocukların mutlu olduğu, gençlerin gitmek istemediği bir Türkiye ümit ediyorum. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün söylediği gibi Yurtta Sulh, Cihanda Sulh olmasını temenni ediyor, hiçbir vatan evladının şehit olmamasını diliyorum’’ dedi.  

TASARRUF PAKETİ İKTİDARIN İSRAFININ İTİRAFIDIR TASARRUF PAKETİ İKTİDARIN İSRAFININ İTİRAFIDIR

faruh duha erhan

Sevgi ve saygıyla geçen bir yıl

İl Başkanı Erhan, Türk vatandaşının laik, demokratik, hukuk devletini her an hissedeceği, geleceğe umutla bakacağı, Cumhuriyeti doya doya yaşayacağı, herkesin birbirine sevgi ve saygıyla yaklaşacağı yeni bir yıl diledi.

Erhan ‘’Bu vesileyle tüm Afyonkarahisarlıların yeni yılını kutluyor, aydınlık yarınların başlangıcı olan bir yıl olmasını umut ediyorum’’ diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: NURBANU SOY